18 юни Рецепта за хляб с бадемово брашно
Обичате да си похапвате хляб, но пък искате да запазите добрата си линия? Опитайте да приготвите този много вкусен, лесен и полезен кето хляб с бадемово брашно.
Необходими продукти:
- 85 гр. бадемово брашно
- 1 яйце
- 160-170 гр. кашкавал
- 50 гр. крема сирене
- Щипка сол
- Сусам за поръсване (по желание)
Начин на приготвяне:
На водна баня загрявате бадемовото брашно, кашкавалът и топеното сирене, до получаването на хомогенна каша. След като ги разбъркате, добре добавяте яйцето. Следващата стъпка е оформянето на тестото. Поръсвате със сусам. Пече се върху кухненска хартия на 200 гр. за около 15-20 минути.
Това е всичко! Остава само да си го хапнете.