Рецепта за хляб с бадемово брашно

РЕЦЕПТА ЗА ХЛЯБ С БАДЕМОВО ПРАШНО

Обичате да си похапвате хляб, но пък искате да запазите добрата си линия? Опитайте да приготвите този много вкусен, лесен и полезен кето хляб с бадемово брашно.

Необходими продукти:

  • 85 гр. бадемово брашно
  • 1 яйце
  • 160-170 гр. кашкавал
  • 50 гр. крема сирене
  • Щипка сол
  • Сусам за поръсване (по желание)


Начин на приготвяне:

На водна баня загрявате бадемовото брашно, кашкавалът и топеното сирене, до получаването на хомогенна каша. След като ги разбъркате, добре добавяте яйцето. Следващата стъпка е оформянето на тестото. Поръсвате със сусам. Пече се върху кухненска хартия на 200 гр. за около 15-20 минути.

Това е всичко! Остава само да си го хапнете.